top of page

Често задавани въпроси

1. Какво е Kapriani? 

Kapriani е мобилно приложение, през което може да запазиш козметични услуги, които да бъдат извършени на място, избрано от клиента (например дом, офис, хотелска стая). Това са същите процедури, които биват извършвани в козметичните салони, с разликата, че бюти специалистите на Kapriani идват на избраното от клиента място! 

2. Как да знам, че услугата ще е качествена? 

В Kapriani правим всичко възможно да обучим и подсигурим най-добрите в бранша! Ние лично внимателно подбираме, интервюираме и тестваме уменията на всеки специалист. Всички специалисти на Kapriani имат опит и са сертифицирани в сферата, в която работят, както са минали и през проверки, за да се удостовери, че може да им се има доверие! Като допълнение, мобилното приложение на Kapriani разполага с рейтингова система (за клиенти и вътрешна фирмена система), които гарантират поддържането на високо ниво на качество и професионализъм. 

3. Covid-19 - Как гарантирате спазването на противоепидемичните мерки? 

Всички специалисти на Kapriani ще дойдат при вас, носейки маска и калцуни, задължително с измити и дезинфекцирани ръце. Всички Ковид мерки се спазват стриктно от специалистите. Всеки специалист разбира се е здрав, като Kapriani прави антигенни Ковид тестове на случаен принцип.

Ако попаднете на специалист, който не спазва тези мерки, моля уведомете ни на info@kapriani.com.

4. Възможно ли е запазването на час по телефон?  

На този етап услуги могат да се запазват само през мобилното приложение на Kapriani.  

5. Каква е продължителността на услугите, предлагани от Kapriani?  

 

Продължителността на всяка услуга е описана в мобилното приложение и се  вижда преди да я запазите. Стараем се да спазваме това времетраене, но  може малко да варира в зависимост от вашите нужди и начина на работа на  конкретния специалист. 

 

6. Как се заплащат услугите на Kapriani?  

 

Услугите се заплащат в брой след изпълнение на поръчаната услуга.  

7. Мога ли да отменя запазена услуга? 

 

Да, това е възможно през приложението. Има информация за правилата за анулиране в мобилното приложение, както и в общите условия за ползване

 

8. Какво е необходимо да подготвя предварително преди услугата да се състои? 

 

Това е в зависимост от услугата:  

 

  • Маникюр - два стола и маса с електрическо захранване в близост 

  • Педикюр - стол или удобен диван/кресло с електрическо захранване в близост 

  • Масаж - просторно помещение   

 

9. Какви продукти и оборудване използват бюти специалистите на Kapriani?  

 

Специалистите използват одобрени от Kapriani продукти и оборудване. Информация за брандовете, използвани от всеки специалист, може да  намерите в профила на всеки от тях.  

Kapriani има изискване за използване на определен списък от продукти  (среден към висок клас професионални продукти). При желание може да  използваме ваши продукти, ако имате такова изискване към нашите специалисти.  

10. Какви са специалистите, които работят в Kapriani?

 

Бюти специалистите на Kapriani са опитни и високо квалифицирани  професионалисти, които минават през внимателен подбор и обучение.  

Имате възможността да добавите конкретен специалист в “Любими” в  мобилното приложение и да запазите услуга директно чрез тях.  

11. Мога ли да запазя услуги за специални събития за много хора?  

 

Да! Може да добавяте неограничен брой услуги през приложението,  включително за специални събития и пакети от услуги. Ако имате затруднения  или бихте желали да обсъдите специални поводи и пакети, не се колебайте да  се свържете с нас!  

Може да запазвате и различен брой и вид услуги според предпочитанията!

12. Имам проблем с правенето на резервацията - какво да правя?

Моля, свържете се с нас на info@kapriani.com.

Всякакви допълнителни въпроси може да задавате на info@kapriani.com 

bottom of page